Γραφικά οχημάτων

Τα γραφικά οχημάτων είναι μια ευρύτερη αγορά που περιλαμβάνει:

  • Ολική κάλυψη / αλλαγή χρώματος
  • Μερική κάλυψη / σήμανση με γραφικά
  • Διακόσμηση / κάλυψη σκαφών
  • Μουσαμάδες φορτηγών

Η διαφήμιση στα μέσα μεταφοράς έχει υψηλή απήχηση και ανταποδοτικότητα, καθώς τα οχήματα μεταφέρουν το μήνυμα μέσω της κίνησης σε περισσότερα σημεία. Οι απαιτήσεις απόδοσης των μελανιών & υλικών είναι υψηλές, καθώς πρέπει να προσφέρουν εξαιρετική αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, εκδορές και σκληρή χρήση.

Μια νέα τάση που κερδίζει ολοένα έδαφος είναι η προσωποποίηση αυτοκινήτων με αυτοκόλλητα φιλμ εντυπωσιακών χρωμάτων και υφών, που ντύνουν συνολικά ή μέρη του αυτοκινήτου, ακόμα και εσωτερικά (ταμπλώ). Η τάση αυτή βρίσκει εφαρμογή και σε σκάφη, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Εκτυπωτές HP Latex, HP Scitex

Για ολική κάλυψη οχημάτων, οι εκτυπωτές HP Latex αποτελούν ιδανική επιλογή καθώς τα μελάνια έχουν μεγάλη ελαστικότητα, αντοχή outdoor και στεγνώνουν άμεσα, χωρίς να απαιτούν χρόνο αναμονής πριν την πλαστικοποίηση. Κατάλληλος επίσης είναι ο HP Scitex TJ8350 Press με μελάνια solvent.

Για μουσαμάδες φορτηγών, τα UV μελάνια των εκτυπωτών HP Scitex XP series προσφέρουν υψηλή καλυπτικότητα και οικονομική παραγωγή. Η σειρά εκτυπωτών HP Latex ανταποκρίνεται εξίσου στις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής, με ανθεκτικά μελάνια που αντιστέκονται στις εκδορές.

Ενημερωθείτε ακόμα για την ειδική σειρά truck banners που διαθέτουμε.

Περισσότερα: HP Scitex XP5500 Printer, HP Scitex XP2500 Printer, HP Latex 3000 Printer,  HP Latex 850 Printer, HP Latex 820 Printer, HP Scitex TJ8350 Press, PVC banners > Πολυ Μεγάλο Σχήμα


Εκτυπωτές Seiko ColorPainter series

Όλοι οι εκτυπωτές Seiko ColorPainter είναι κατάλληλοι για εφαρμογές ολικής ή μερικής κάλυψης οχημάτων. Τα low solvent μελάνια των εκτυπωτών έχουν πολύ υψηλή αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, σε εκδορές και τριβή, ενώ προσφέρουν επίσης ιδανική πρόσφυση σε αυτοκόλλητο βινύλιο.

Μάθετε περισσότερα: Seiko ColorPainter H2 Series, Seiko ColorPainter H2P Series, Seiko ColorPainter M-64S, Seiko ColorPainter W Series


Εξοπλισμός μεταξοτυπίας

Τα εκτυπωτικά συστήματα της THIEME για διαφημιστικές εφαρμογές, σε συνδυασμό με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό μεταξοτυπίας δίνουν λύση σε περιπτώσεις σήμανσης/κάλυψης στόλων οχημάτων.

Μάθετε περισσότερα: Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας > διαφημιστικά, Περιφερειακά μεταξοτυπίας


Αυτοκόλλητα φιλμ

Είτε πρόκειται για ολική κάλυψη αυτοκινήτου, είτε για σήμανση/διαφήμιση στα πλαϊνά φορτηγών ή λεωφορείων,  τα αυτοκόλλητα βινύλια της MACtac με τα αντίστοιχα φιλμ πλαστικοποίησης καλύπτουν κάθε ανάγκη εφαρμογής. Εκτυπώσιμα φιλμ για εκτυπωτές μεγάλου σχήματος solvent., eco / mild solvent, latex και UV inkjet, διάτρητα για εφαρμογή σε παράθυρα και έγχρωμα, σε ποικιλία χρωμάτων με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, είναι διαθέσιμα.

Δείτε: Υλικά > Αυτοκόλλητα βινύλια

Αλλαγή χρώματος αυτοκινήτων / σκαφών

Η ειδική σειρά Tuning Film της MACtac περιλαμβάνει φιλμ με ειδικές υφές και χρώματα, κατάλληλα για να κάνουν το αυτοκίνητο ή το σκάφος σας απόλυτα μοναδικό!

Δείτε: Υλικά > Κάλυψη οχημάτων – Tuning Films
 


Μελάνια

Η μεγαλύτερη γκάμα μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας, για κάθε εκτυπωτικό μοντέλο της αγοράς.

Δείτε: Μελάνια Ψηφιακής εκτύπωσης, Μελάνια μεταξοτυπίας


Software

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση RIP software για το εκτυπωτικό/κοπτικό σας σύστημα μέσα από τις γρήγορες και αξιόπιστες σειρές της Caldera.

Δείτε: Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα


Συστήματα φινιρίσματος

Οι πλαστικοποιητές της Flexa συμπληρώνουν κατάλληλα τους εκτυπωτές μεγάλου σχήματος στις εφαρμογές κάλυψης/διακόσμησης με ψηφιακή εκτύπωση. Επιλέξτε την λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες παραγωγής και το budget σας.

Δείτε Πλαστικοποιητές Μεγάλου σχήματος

Για κοπή γραμμάτων & γραφικών σε έγχρωμο βινύλιο, ενημερωθείτε για τις σειρές μας κοπτικών συστημάτων περιγραμμικής κοπής

Περισσότερα: Κοπτικά < Περιγραμμικής κοπής

Σας ενδιαφέρουν επίσης: Κοπτικά > Αυτόματα Χ/Υ - Ξακριστικά, Μαχαίρια επιγραφοποιίας, Συστήματα θερμοκόλλησης, Μπουντουζιέρες

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM